i registacija na web shop

O NAMA

          Kompanija je osnovana 1999 godine , kao društvo za informatiku , menadžment , edukaciju i trgovinu , sa 100% privatnim osnivačkim kapitalom. Osnovna djelatnost društva je trgovina informatičkom , telekomunikacijskom i multimedijalnom opremom i uređajima na području Bosne i Hercegovine.

          Kompanija trenutno ima 5 modernih maloprodajna objekta, te veleprodajno skladište sa proizvodno-servisnim pogonom u Sarajevu. Pored toga , kupcima stoji na raspolaganju 24 sata dnevno i on-line shop.

          U proteklih nekoliko godina , razvili smo i izgradili sopstveni racunarski brend , respektabilni infrastrukturni kapital , široku maloprodajnu mrežu , prepozatljivi kvalitet i stabilne poslovne odnose sa brojnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

          UNI-EXPERT d.o.o ima zakljucene Ugovore o generalnom zastupništvu, odnosno distribuciji za područje Bosne i Hercegovine sa više eminentnih internacionalnih kompanija od kojih izdvajamo : ACME, AOC, Cooler Master, CM Storm, Elephone, Intex, Logilink, MSI, Mustek, Oukitel, TP-Link.

          U Septembru 2012. godine UNI-EXPERT d.o.o. je kao poseban organizacijski segment otvorio svoju prvu prodavnicu Bambini Mondo, specializiranu trgovinu za djecu od 0-12 godina i buduće majke.

          Kompanija danas ima 25 uposlenika , flagrantno izražen trend rasta obima poslovanja, veoma mlad i ambiciozan menadžment , vrlo fleksibilnu organizaciju i jasno profilirane planove razvoja.